Friday, May 2, 2008

MACP AWARD

17 APRIL 2008
8PM
MACP AWARD
sekali lagi ZIANA ZAIN menyatakan hasrat untuk mengayakan rekaan rizman ruzaini untuk MACP AWARD. kalau nak diikutkan mmg terlalu padat schedule tetapi minat yang mendalam kat akak kita ni (dari zaman sekolah rendah) akur jela.designnye merupakan design yang ktorg tunjuk kat dier masa anugerah bintang poipular 2006. mmg ziana minat design tu dan dia suruh buat je dan dia akan pakai event apa2 nanti sbb rekaan tu agak simple untuk abp.tak sangka plak dier still igt design tu walaupun dah dekat setahun setengah tgk design tu..dier tuntut masa pelacaran rafflesia secretaries week ari tu!!.. huhu baju ni akan dipakai masa nyanyi lagu dingin..
Photobucket
(pic credit to gua)
fitting time
Photobucket
fitting dibuat sehari sebelum je masa rafflesia sw. zap..zip2 melekap!!! and no alteration!! fuhhhh lega....
mmg kalau ziana carry apa pun mmg meletop dan alhamdullilah ziana amat menyukai rekaan tu dan kerana dier juga sangat suka busana yang dipakai masa rafflesia secretaris week semalam, dier juga mengayakan sekali lagi busana tu kat macp award masa menyanyi lagu 'kerana terpaksa' dan juga masa finale.
Photobucket

2 comments:

elyias omar said...

ske yang ni..
cantik...

Muhammad Hifzaili said...

kalau bab ziana zain.. si rizman nie mmg fanatik gler.. ahaha.. Siap mata ziana zain dia practice nak buat..