Sunday, March 15, 2009

FAZURA FOR PANCAINDERA

Oleh NIEZAM ABDULLAH
Foto RASHID MAHFOF
Solekan EMMA MUSTAFA (Shuuemura 016-6748854)
Pakaian RIZMAN RUZAINI
(rizman_ruzaini@yahoo.com)
Untuk pancaidera keluaran 15 mac, fazura mengayakan salah satu koleksi sweet sensation dari rizman ruzaini. fazura yang mempunyai look dan juga aura yang menawan persis model memang sangat sesuai mengayakan koleksi ini. baju yang dipilih ialah long dress purple dan juga short skirt pink yang digayakan dengan blouse ruffle juga dari rona yang sama. diserikan dengan pemakaian cummer band dan satin belt sebagai pelengkap gaya.

3 comments:

FEXAN_MY said...

lawa..
purple..my fav color.... pasnie aku nak gak...

Hak!M said...

ni yang baju Kak Z pakai time AJL semis kan? hehe :P
nice nice.

zilazainal said...

baju siti yang biru ni lebih kurang macam design saya time saya konvo bulan 12 ari tu