Thursday, February 10, 2011

WEDDING WEDDING WEDDING

WEDDING PROMOTION!

PROMOSI SEMARAKKAN CINTA DARI RIZMAN RUZAINI

14FEB-14 MARCH

sempena bulan percintaan ini, RR meraikan cinta dengan menganjurkan promosi perkahwinan!
kepada sesiapa yg menempah sepanjang bulan cinta ini akan dimanjakan promosi dan hadiah cinta dari kami

untuk setiap tempahan akan dihadiahkan pilihan

custom made shoes

veil dan aksesori

baju melayu lelaki

dan juga kepada 14 yg pertama, akan di manjakan lagi dengan potongan sebanyak 25%

untuk temujanji
sila hubungi +60174766004 +60124586317 +60391725784
rizman_ruzaini@yahoo.com www.facebook.com/rizmanruzaini

AYU RAUDAH DAN ZAQUAN ADHA


sekalung penghargaan buat AYU RAUDAH dan ZAQUAN ADHA kerana sudi bekerjasama dengan RR untuk hari bersejarah mereka. RR menggayakan ayu dan zaquan untuk majlis persandingan dan acara memtotong kek sebelah ayu serta untuk memotong kek resepsi di kl. semuanya merupakan koleksi perkahwinan terbaru dari RIZMAN RUZAINI bertemakan 'FAIRYTALE' bersesuaian ngan tema perkahwinan mereka untuk 2011..
nantikan koleksi sepenuhnya yang akan dilancarkan tak lama lagi..











8 comments:

fatin nurul said...

very nice !!!!!
i love to see baju ayu yang purple pink ...im not sure the colour ..sangat cantik

edora aurora said...

owh berita baik utk bride to be ni..bEst nya kalo Boleh pakai bj RR kan..tp takut nak tnya harga..Agak2 nanges tak.. (T_T)

norazriza said...

Hai rizman, just nak cakap semua baju, mekap nad deco utk wedding ayu raudhah sgt2222 cantik...tahniahbdn keep up the good works...

Laila Afiqah said...

hye..bleh bg quotation utk wedding promotion ni x..? lafiqah@yahoo.com..tq..=)

Princes'z Chumell said...

So beautiful.......klu org tnya wedding impian sy mcm ner...dah tentu sy akan jwb like ayu raudhah & zaquan...sweet cangat2.....

Eija said...

Tengok gambar ni rasa macam nak kawin lagi la.. hehehehe!!

Kisah Qaseh AzRin~ said...

So bad misssssss this promotion from RR :(

cahaya izzaty said...

RR u all x nak ke design nden jual baju utk kami2 yg bukan golongan artis..else produce design simple dress or skirt for us?? maybe design same but differ materials... juz suggestion :(