Friday, July 22, 2011

BUMPER ISSUE MARCH TO JULY !!!


ANUGERAH PLANET MUZIK 2011

Utk apm kali ini, RR telah mengayakan DATO SITI NURHALIZA dan SCHA AL-YAHYA.
konsepnya bersesuaian dengan lagu2 yg dipersembahkan dengan menampilkan stail2 ala military dan juga dress as a star!EID UL FITR AT TIFFANY'S

collection raya RR 2011/2011 telah dipentaskan di menara kuala lumpur tempoh hari. RR bersama-sama 5tars yg lain telah pun mempamerkan 10 koleksi masing2. EID UL FITR AT TIFFANY'S telah menjadi tema utk collection RR. berinpirasikan stail atau mood movie 'breakfast with tiffany's', persenaliti AUDREY HEPBURN telah diterapkan dengan unsur2 ketimuran dalam penghasilan kurung/kebaya modern dan dicampuradukkan dengan gaya terkini iaitu wide shoulder pad dan tu signature RR iaitu skirt ketak. diharap stail ini dapat diterima dan menjadi ikutan kelak.
Jutaan terimakasih diucapkan kepada DATO SITI NURHALIZA, ERRA FAZIRA dan FAZURA kerana sudi hadir dan catwalk serta menjadi muse untuk RR.
RAYA RAYA RAYA!

ini antara stail raya terbaru dari RR yang digayakan oleh ERRA FAZIRA dan DATO SITI NURHALIZA untuk fotografi majalah mahunpun concert raya. saksikan live di majalah2 dan juga di kaca tv anda raya nanti ya! more to come!!COVER ALBUM DCT

Utk cover album enggeris DCT, RR telah mencipta dua gaya yang mengunakan blocking colour sesuai ngan imej album dct. banyak lagu2 yang sedap di dengar antaranya FALLING IN LOVE yang tengah menjadi perhatian kini. sma2 kita nantikan kemunculan album ini ya!
MENTOR ERRA FAZIRA

Ini adalah busana2 RR yang digayakan oleh ERRA FAZIRA dalam mentor. ada bebrapa lago tetapi cuma ini saja yang dapat dikumpulkan. pelbagai stail dan gaya dicuba dan dieksperiment kerana erra mempunyai figura yang boleh mengayakan apa jua fesyen. ia menjadi kerja mudah utk RR!


AF FINAL 2011


untuk af final, RR telah mengayakan pengetua AF itu sendiri iaitu AMY SEARCH dan juga NING BAIZURA. pertama kali bekerja sama dengan abg amy sangatlah cool! dan kak ning yg sememangnya vogue! dan juga DATO SITI NURHALIZA bergaya casual utk semi final AF.
ANUGERAH BINTANG POPULAR

seperti tahun2 sebelumnya, RR mmg terlibat secara langsung dalam acara anugerah bintang popular. ini merupakan platform yang baik utk pereka2 menonjolkan hasil kerja masing2 dengan dibantu oleh selebriti yang akan mengayakan rekaan mengikut tema yg ditetapkan. kali ini temanya adalah modern classic. utk tahun 2011, RR telah mengayakan DATO SITI NURHALIZA, ELLA, LIYANA JASMAY, ELAINE DALY, ALYAH, SHAHIR dan ADIRA.

PEREKA POPULAR 2010


alhamdulillah.. seklai lagi RR dinobatkan sebagai pereka popular ABPBH dan busana yg digayakan dato siti di nobatkan sebagai best dress. kemenangan berturut2 ini menupakan pekara paling manis utk kami. alhamdulilah..seperti tahun2 sebelumnya, RR mmg terlibat secara langsung dalam acara anugerah bintang popular. ini merupakan platform yang baik utk pereka2 menonjolkan hasil kerja masing2 dengan dibantu oleh selebriti yang akan mengayakan rekaan mengikut tema yg ditetapkan. kali ini temanya adalah modern classic. utk tahun 2011, RR telah mengayakan DATO SITI NURHALIZA, ELLA, LIYANA JASMAY, ELAINE DALY, ALYAH, SHAHIR dan ADIRA.
MALE BEST DRESSED ABPBH 2011

Alhamdulillah, pada malam tersebut juga, shahir yg mengayakan rekaan RR telah dinobatkan sebagai best dress male! sekalung penghargaan buat shahir kerana mengayakan rekaan RR dengan best! thanks so much to ABPBH!NUMEROUS CELEB IN RR

sepanjang bulan march ke jun, pelbagai acara telah berlangsung dan beberapa selebriti telah mengayakan RR. ini adalah antara pic yang berjaya dikumpulkan.
antaranya ning baizura, ziana zain, alyah, vanida imran, liyana jasmay, fazura, elaine daly dan beberapa lagi..
1 comment:

Layla Malique said...

Adore your masterpiece....good job....