Sunday, January 4, 2009

ZIANA ZAIN @ SEPARUH AKHIR AJL 09

ZIANA ZAIN @ SEPARUH AKHIR AJL 09


ZIANA ZAIN mengayakan koleksi sweet sensation yang terbaru dari rizman ruzaini. dress two piece ini mengabungkan fabric chiffon dan duchess satin. warna yang digunakan deep rich violet. nantikan rekaan rizman ruzaini untuk ziana di anugerah jaura lagu 09 nanti k.


4 comments:

fridzha said...

masa 1st time tgk baju yang ziana pakai ni, i dah agak dah ini mesti design u all. so nice!!!

Fiebie Rossa said...

motif, iklan kat tepi tu masih tulis shah alam lagi. tukar le alamat boutique baru.

bila nak tunjuk kat peminat boutique baru yang meletop tu.

P. A Baby said...

this dress yg ziana pakai tuh simple... tp... look gorgeus....love it

Kaery Amry said...

dress ajl xde ke? cantik sgt ziana mlm tu mcm snow white..